screen-shot-2018-06-23-at-11-48-06Met deze gezonde en snelle lunch heb je meteen gekookte en rauwe groentjes, noten en quinoa binnen.

 

Ingrediënten voor 2x lunch
  • 1 glas quinoa
  • 1 eetlepel groentenbouillonpasta of 1 blokje
  • 2 glazen water  1 kleine broccoli
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 sjalotje
  • 150 g shiitakes
  • olijfolie
  • zeezout
  • peper
  • een handvol walnoten (licht gecrusht)
  • 100 g verse geitenkaas met honing
  • 1 zak verse spinazieblaadjes
Bereiding
  • Kook de quinoia met de groentenbouillon in het water tot het water volledig is opgenomen. Zet aan de kant.
  • Snijd de broccoli in roosjes en stoom of kook ze. Zet aan de kant.
  • Snijd de knoflook en het sjalotje fijn en bak in veel olijfolie. Voeg de shiitakes erbij en kruid met zeezout en peter.
  • Meng de quinoia, de broccoli, de shiitakes, de gecrushte walnoten en de geitenkaas.
  • Serveer met flink wat blaadjes rauwe spinazie als salade.
Smakelijk!